Uw contractmanagement en administratie
bij ditp


Naast onze detacheringswerkzaamheden kunnen wij tevens de volledige contractuele administratie voor u uit handen nemen. U huurt een freelancer, maar alle zaken eromheen worden geregeld door ditp. Zo heeft u wel de lusten, maar niet de lasten..


Dek uw aansprakelijkheid af


Steeds meer bedrijven huren zelfstandigen in om interne opdrachten uit te voeren. Dit zijn vaak kundige professionals uit het vakgebied, die veel toegevoegde waarde bieden in een project. Inhuur van een zelfstandige brengt echter risico’s met zich mee met betrekking tot de Wet Ketenaansprakelijkheid. Veel bedrijven zijn daarom afhoudend als het gaat om het direct inhuren van zelfstandigen, terwijl de aansprakelijkheid in samenwerking met ditp prima kan worden afgedekt.

Wanneer u een freelance-medewerker in dienst neemt, treedt ditp op als contractuele bemiddelaar. U heeft de medewerker om u te helpen in uw IT-activiteiten, maar de administratieve zaken zoals een VAR-verklaring, eventuele verlengingen en termijnbetalingen nemen wij voor onze rekening. Door waterdichte contracten op te stellen, met voorwaarden die voor alle partijen gunstig zijn, kunnen wij garant staan voor correcte en volledige afdekking van de risico’s.Waarom kiezen voor een broker-constructie?


• Single point of contact
• Geen tijd kwijt aan het opmaken, verlengen en beëindigen van contracten
• Vast, laag tarief per uur
• U loopt geen risico’s, aangezien ditp aansprakelijk is voor alle contractuele verplichtingen

Meer weten?

Behoefte aan meer informatie over onze brokerdiensten? Neem contact met ons op.

Klaar om samen te werken?