Ditp is uw partner voor detachering in de ICT

Soms heeft uw IT-afdeling nèt even dat stukje extra capaciteit nodig, maar is het aannemen van nieuw personeel daarvoor iets te veel van het goede. De inzet van tijdelijk gedetacheerd personeel biedt hiervoor een flexibele en effectieve oplossing. Maar hoe komt u nu aan die IT-professional met de juiste ervaring en competenties? ditp vindt de juiste persoon voor de klus! ditp heeft de gedreven IT-professionals om uw capaciteit een boost te geven. Zij bieden expertise op het gebied van technisch- en functioneel beheer, projectmanagement, software ontwikkeling en alles wat daarbij komt kijken. Onze snelle en flexibele werkwijze biedt u de ondersteuning waar u behoefte aan heeft. Daarnaast hechten wij veel waarde aan warm contact en persoonlijke aandacht gedurende het hele traject.


Wat kunnen wij voor u betekenen?


ditp is voornamelijk actief in de regio Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht en heeft verschillende doorgewinterde IT-professionals in dienst. Onze experts kunnen u ontzorgen in een breed scala aan IT-opdrachten. Onze kernpunten binnen het detacheringsgebied betreffen:

Beheerfuncties, in de breedste zin van het woord
• Functioneel en technisch applicatiebeheer
• Servicedesk en support
• Werkplekbeheer
• Systeembeheer
• Technisch managers, projectleiders en programmamanagers
• Software ontwikkeling.

Wilt u eens sparren?


Wilt u eens sparren over de beste aanvliegroute voor uw IT-klus? Neem contact met ons op en wij zoeken de juiste professional voor de job!

Ook bieden wij enkele aanvullende diensten, zoals onder andere detavast– en broker-constructies.

Klaar om samen te werken?