Traditionele detacheren gecombineerd met werving en selectie

Een Detavast-constructie, ook wel ‘detacheringsovereenkomst met overname’ genoemd, is een vorm van detacheren waarbij de detachering wordt gecombineerd met werving en selectie. U profiteert van een snelle oplossing voor uw opdracht, terwijl deze u ook op de lange termijn van dienst kan zijn. ditp zorgt voor de best passende kandidaat bij de opdracht, door te matchen op basis van het profiel dat we samen met u opstellen. U neemt de knowhow, mentaliteit en positieve energie van onze professionals in huis middels een flexibele oplossing. Natuurlijk blijven wij als ditp bij u betrokken om u van de beste oplossing te voorzien.


Waarom detavast


De detavast-constructie biedt u de voordelen van werving en selectie, zonder de risico’s: u betaalt een vast uurtarief voor de afgenomen diensten. Wanneer de medewerker bevalt, wordt het contract na de detacheringsperiode omgezet in een indienststelling bij uw organisatie. Zo niet, dan eindigen we het detacheringsverband. Win-win dus!

Wat gebeurt er wanneer u kiest voor een detavast-constructie?
U sluit een detacheringsovereenkomst af met ditp;

ditp legt de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals die gelden in uw organisatie.

Wij zorgen dat u een persoonlijke overeenstemming krijgt met deze medewerker. Zo ontstaat er geen verkeerd verwachtingspatroon wanneer de medewerker in dienst treedt;

De periode van detachering (maximaal 1040 uur) wordt bij u in rekening gebracht.

Na de 1040 detacheringsuren treedt de medewerker bij u in dienst.

Benieuwd in welke expertisegebieden onze professionals u van dienst kunnen zijn? Bekijk onze: detacherings pagina.

Klaar om samen te werken?